Vanhat sivut on ja porskuttaa

Remonttireiska -site muutti nykyiseen [URL] osoitteeseen juhannuksen kynnyksellä 20.6.2008. Vanhan sivuston suosituimmat sivut olen “edelleenohjannut” uusille sivuille jo aikaa sitten, mutta siitä huolimatta vanhoja sivuja joku jaksaa etsiä ja lukea.

Aikanaan muuton yhteydessä jätin vanhalle sivustolle ilmoituksen, että

“Nämä sivut eivät siis enää päivity ja nämä sivut suljetaan viimeistään 31.12.2009

Joudun syömään sanojani ja tänään siis muutin tekstin muotoon …viimeistään 31.12.2015. Syy ihan puhtaasti taloudellinen - vanhojen serverillä makaavien staattisten sivujen mainostuotot ovat edelleen sitä luokkaa, että tyhmää ja (suorastaan) älytöntähän ne olisi hävittää. Varsinkin kun ei ne tuolla ollessa oikeastaan edes mitään maksa… Ja ilmainen lounas kelpaa aina – jokaiselle.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)