Arkisto asiasanalle hevostalli

Vuotavan juoma-automaatin korjaus

02022009522

Yksi hevoskarsinoiden juoma-automaateista oli laidunkauden jälkeen alkanut vuotaa. Ja samasta paikasta kuin aikaisemmatkin, eli pohjasta muovitapista. Keväällä hankin (en tiedä miksi moisia edes käytetään) muovisulkutappien tilalle kunnon sulut.

Pientä oviremppaa

12070022

Tallin sivuovi oli ajan saatossa vähän retkahtanut ja sen avaamisella ja sulkemisella oli vähän haasteita. Otettiin nuoremman ja nuorimman isännän kanssa ovi pois paikoiltaan ja työstöön…

Lattiavalua hevostallissa

12092011800

Hevostallin ulko-oven edustalta laatia kulunut vuosien saatossa niin, että siihen on muodostunut kuoppa. Tein nyt kuoppaan tasoituksen ja lattiavalun. Päälle tulee kumimatto. Sekoitettiin kurat yhdessä nuoremman isännän kanssa ja leviteltiin lattialle.

Uusi rengas maitokärryyn

happy

Meidän maitokärryyn on nyt sitten vaihdettu molemmat renkaat – alkuperäisistä renkaista ensimmäinen vaihdettiin kaksi vuotta sitten ja nyt toinen. Molemmissa tapauksissa vaihtoon meni myös haljennut ulkorengas.

Kunnon sulkutappia juoma-automaateille

12092011800

Kirjoittelin tovi sitten meidän vuotavasta juoma-automaatista hevostallissa. Ihmettelin silloin muovisen sulkutapin järkevyyttä. No, kävin paikallisessa putkiliikkeessä ja hankin kunnon korkit – nyt ei enää vuoda. Tämmöinen (kuva yllä) tämmöisen (kuva alla) tilalle.