Arkisto asiasanalle hevostalli

Joka kevät: Automaattien korjausta

whatthefuck

Taas talvi ja pakkanen oli onnistunut tekemään tuhoja vaikka putket tyhjennetty ajoissa jne… Tällä kertaa hajosi pari kappaletta kierreventiili Suevia 12 P vesikupeista, onneksi varaosia löytyy läheltä Börjesiltä. Lisäksi yksi sulku vuosi laittialle eikä muu kuin vaihto uuteen auttanut…

Vuotavan juoma-automaatin korjaus

02022009522

Yksi hevoskarsinoiden juoma-automaateista oli laidunkauden jälkeen alkanut vuotaa. Ja samasta paikasta kuin aikaisemmatkin, eli pohjasta muovitapista. Keväällä hankin (en tiedä miksi moisia edes käytetään) muovisulkutappien tilalle kunnon sulut.

Pientä oviremppaa

12070022

Tallin sivuovi oli ajan saatossa vähän retkahtanut ja sen avaamisella ja sulkemisella oli vähän haasteita. Otettiin nuoremman ja nuorimman isännän kanssa ovi pois paikoiltaan ja työstöön…

Lattiavalua hevostallissa

12092011800

Hevostallin ulko-oven edustalta laatia kulunut vuosien saatossa niin, että siihen on muodostunut kuoppa. Tein nyt kuoppaan tasoituksen ja lattiavalun. Päälle tulee kumimatto. Sekoitettiin kurat yhdessä nuoremman isännän kanssa ja leviteltiin lattialle.

Uusi rengas maitokärryyn

happy

Meidän maitokärryyn on nyt sitten vaihdettu molemmat renkaat – alkuperäisistä renkaista ensimmäinen vaihdettiin kaksi vuotta sitten ja nyt toinen. Molemmissa tapauksissa vaihtoon meni myös haljennut ulkorengas.