Arkisto asiasanalle tikkurila

Tee Se Itse: Kukkalaatikko

teeseitse

Pakkasyö tappoi minun kesäkukat niin päätin hankkia uusia kukkia ja (tietysti) isomman kukkalaatikon. Siitä se ajatus sitten lähti ja eiku hommiin… Alla lisää kuvia kukkalaatikon valmistumisen eri vaiheista.

KHH stailaus valmis

wc

Sain heinäkuun lopussa kodinhoitohuoneen tuunauksen valmiiksi. Vaaleat puutasot vaihdettiin pähkinään ja vaaleat hyllyt ja seinäpaneelit käsiteltiin Supi saunasuojalla myös pähkinään taittuvaksi. Saunasuojaa levittelin kolme kerrosta ja lopputulokseen olen kovin tyytyväinen (lisää kuvia alla).

Supi saunasuoja

terde_netti

Kirjataanpa muistiin värikoodi 216A, jolla sudittiin kodinhoitohuoneen puupinnat. Ja kuten aiemmin jo todettua – saunasuoja näyttää levitettäessä lilalta Tikkurilan Supi saunasuoja.

Supi saunasuojaa kodinhoitohuoneeseen

wc

Nyt kun työtasot uusittu ja väriltään pähkinä niin pitää myös muut puuosat kodinhoitohuoneessa värjätä uudella värillä. En halunut peittävää maalia vaan väriä, jonka läpi puu ja puun syyt näkyvät. Päädyin Tikkurilan sävytettyyn Supi saunasuojaan. Alla kuvaa paneelista, joka pitäisi käsitellä.…

Valtti Akvacolor

IMG_0668

Puuliiterin pintaan tulee Tikkurilan Valtti Akvacoloria. Värikoodi 5088 muistiin josko vaikka samaa maalataan vielä uudestaan joskus. Riittoisuus: Sahatulle pinnalle 4–8 m²/l ja höylätylle- ja hirsipinnalle 8–12 m²/l, joten uskoisin tämän yhdeksän litraa riittävän…