Ajax hälytysjärjestelmä

Avainsanat: Ajax, ajax systems, hälytysjärjestelmä,älykoti, etäohjaus, langaton

Taustaa

Oltiin mietitty jo pidempään nykyaikaista luotettavaa murto- ja palohälytysjärjestelmää taloon ja talliin. Ja etenkin ratkaisua, joka olisi itse muokattavissa omien tarpeiden mukaan – ja tietysti ilman kuukausimaksua. Helposti laajennettavissa ja järjestelmän tuettava nykyaikaisia ratkaisuja ja tarpeita sekä tiedonsiirtoa pitkällä kantamalla, langattomasti. Lisäksi vaatimusmäärittelyissä meillä ollut riittävä langaton kantomatka tallin ja tilan joka sopukkaan.

Hälytysjärjestelmän osalta päädyimme lopulta Ajax Systemsin ratkaisuun – ei ehkä halvin, mutta laadukas ja meille sopiva. Myös laitteiden langaton kantomatka riittävä meidän tilan tarpeisiin ja kaikki järjestelmän laitteet saatiin toimimaan ilman lisätukiasemia, vahvistimia tmv.

Mikä Ajax Systems?

Yleisesti: Ajax hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen murtohälytin, jota voi laajentaa myös moniin muihin kodin mukavuuksiin. Toimii niin kotona, mökillä kuin liiketiloissa. Ajax Systemsiä mainostavat: “Ammattitason langaton turvajärjestelmä”, “Markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!”

Lyhyesti: Ajax on täysin langaton älykäs hälytysjärjestelmä, joka valvoo kiinteistöäsi kellon ympäri. Ajax hälytinjärjestelmien turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen. Ajax murtohälytin mahdollistaa laajat turvallisuus- ja automaatio-ominaisuudet. Innovatiivinen järjestelmä on helposti asennettavissa sekä käytettävissä myös puhelimellasi. Mikäli unohdat virittää murtohälytyksen päälle, järjestelmä muistuttaa sinua.

Ajax on Finanssialan hyväksymä, turvaluokan 2 hälytysjärjestelmä ja palkittu myös maailman parhaaksi kotihälyttimeksi!! (“Security & Fire Excellence Awards”).

Meidän taloautomaatio

Meillä on käytössä myös Telldus ja HomeAutomation, jolla olemme toteuttaneet erilaisia automaatiorakaisuja. Niistä lisää sivuilla Telldus (ja HomeAutomation).

Meidän Ajax Systems elinkaarta / käytössä

Meillä on ollut Ajax hälytysjärjestelmä käytössä nyt 2 kuukautta, 0 viikkoa, 1 päivä . Alla lueteltuna kaikki työt, viritykset, päivitykset yms. joita on tehty järjestelmälle sen lyhyen käyttöhistorian aikana.

19.03.2024 Ajax hälytysjärjestelmän käyttöönotto
25.03.2024 Unboxing: Ajax Systems hälytysjärjestelmä

Käytössä olevia komponenteja (ja toimiviksi todettuja)

Lue lisää aiheesta blogistamme kategorialla taloautomaatio tai hälytysjärjestelmä ja lue myös kirjoitus kotiin automaatioratkaisu.

 päivitti tomi @ 26.3.2024

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *