Wehoputs: Pintakytkin MAC3 – 3m

Toistuvien Wehoputsin tyhjennyshälytysten turhauttamana tilasin syyskuun alkupuolella prosessisäiliöön uuden pintakytkimen. Ajatuksissa kun oli, että pintakytkimen pitää olla rikki. Noh, heti tilausta seuraavasta päivästä alkaen tyhjennys on toiminut eikä tyhjennyshälytyksiä ole tullut. Kop kop koputtaa hän puuta.

Tilasin pintakytkin MAC3 – 3m Kaveko -verkkokaupasta. Kytkin oli sillä hetkellä loppu, mutta nyt noin 1kk jälkeen pintakytkin saapun matkahuollon toimittamana.

Mutta nyt kun Wehoputs toimii ja hälytyksiä ei taas toviin näkynyt niin en oikein tiedä mitä tekisin. Asennanko uuden kytkimen vai annanko olla ja sijoitan kytkimen varaston hyllylle odottamaan aikaa ihmeellisempää?

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 3 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs: Pintakytkin MAC3 – 3m

 1. Sami Porokka
  08.05.2022 klo 14:55

  Mulla päinvastainen ongelma. Juuri vaihdettu kyseiseen pinta-anturiin ja nyt poistoprosessi ei pääty. Mietin Oisko vaihdettu anturi rikki vai miksi jää pumppaamaan vaikka pumppu ilmassa.

 2. Tomi
  09.05.2022 klo 08:29

  Itse näkisin, että tuossa vain kaksi vaihtoehtoa. Joko a) tuo uusi anturi kytketty väärin (ono se mahdollista?) tai on rikki.

  Tai itseasiassa voihan logiikkassakin olla ongelmia. Oletko resetoinut logiikan?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 08.05.2027.