Redirect browser

Sivuston muutosta on kulunut jo tovi, mutta yhä “vanhat sivumme” ovat kovasti luettuja [vanha osoite siis - juu, makaa ne levyllä edelleen]. Etenkin hevostalli.netin käyttäjät tuntuvat käyttävän/linkittävän tuonne tomstown.poweredbyclear.com/remonttireiska/… -osoitteisiin. Ja onhan noita lukijoita edelleen vanhassa osoitteessa lukuisia hakukoneidenkin poittaamana.

Päätin puuttua asiaan ja pakotan ko. käyttäjät edelleenohjauksella vanhoilta staattisilta sivuilta meidän uusille saman aiheen sivuille. Edelleen tuonne jätin makaamaan yksittäiset entryt kun niitä siellä ziljardi ja niiden edelleenohjaus “oikealle samalle sivulle” uudella sitellä onkin kinkkisempi ja työläämpi taski.

Enkä halua kuitenkaan ihan vaan poistaa sivuja tai menettää lukijoita tyypillisellä “olemme muuttaneet” ilmoituksella, vaan haluan nimenomaan ohjata ko. käyttäjät samalle (hakemansa) tiedon lähteelle uudessa osoitteessa… [olipa sekavasti kerrottu]

Mutta nämä nyt ohjataan vanhasta (ja kohta vuoteen ei-päivitetystä) sivustosta uuteen, joten niitä vanhoja sivuja ei enää pääse lukemaan (sama tieto ja vähän enemmänkin on uusilla sivuilla):

ilmalampopumppu.php -> ilmalämpöpumppu
ratsastuskentta.php -> ratsastuskenttä
about.php -> about
lantala.php -> lantala
rajapyykit.php -> rajapyykit / aikataulu
sahko_vesi.php -> sähkönkulutus + vedenkulutus
wehoputs.php -> wehoputs 5
links.php -> arkisto

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Redirect browser

Kommentointi suljettu.