nuorempi isäntä

Pientä oviremppaa

12070022

Tallin sivuovi oli ajan saatossa vähän retkahtanut ja sen avaamisella ja sulkemisella oli vähän haasteita. Otettiin nuoremman ja nuorimman isännän kanssa ovi pois paikoiltaan ja työstöön…

Lattiavalua hevostallissa

12092011800

Hevostallin ulko-oven edustalta laatia kulunut vuosien saatossa niin, että siihen on muodostunut kuoppa. Tein nyt kuoppaan tasoituksen ja lattiavalun. Päälle tulee kumimatto. Sekoitettiin kurat yhdessä nuoremman isännän kanssa ja leviteltiin lattialle.

Lisää parkkitilaa

happy

Päätettiin tehdä nuoremman isännän autolle oma parkkipaikka, jossa tarjolla myös sähköä lohkolämmittimelle talven kylmiä pakkasaamuja ajatellen. Paikaksi valikoitui puuliiterin edusta. Halutussa paikassa iso kasa noppakiviä, pihalaattoja ja mm. nupulakiviä sekä yksi iso puu. Ennen pohjan tekoa nämä pitää siis siirtää/kaataa.

Lopullinen päätös työtason vaihdolle

wc

Ehkä voidaan tämän kuvan myötä sanoa, että kodinhoitohuoneen työtason vaihtoprojekti vihdoin päätöksessä. Vanha työtaso tuhottiin nuoremman isännän kanssa ja poltetaan ne joku mukava hetki vaikka paljussa. Täältä voi kurkata millaiselta tuo vanha taso näytti paikallaan ennen purkua. Ja tässä taas…

Maalari vaan maalaa

12070022

Jatkettiin muutaman sade- ja lepopäivän jälkeen tallin maalausurakkaa. Korkeuksiin otettiin avuksi Avant ja nuorin isäntä saatiin myös ylipuhuttua sutimaan.