Vaihdoin paristot

Eilen vaihdoin Wattsonin lähetinyksikköön paristot. Tai oikeastaan kaksi vain kun enempää ei AA-paristoja tähän hätään kaapista löytynyt. Meillä on ollut tuo lähetysasetus kohdassa harvimmin. Sen kanssa näköjään paristot kesti vuoden, ennen kuin Wattson alkoi sanoa, että Wattson sensor low battery tai jotain sinnepäin…

Näin kirjoitin lähetinyksiköstä aika tasan tarkkaan vuosi sitten (9.12.2008):

Lähetinyksikkö ei käytä sähköä vaan syö neljä AA-paristoa. Vaihtoväli kuulemma kerran-kaksi vuodessa. Näyttöyksikkö kertoo automaattisesti tekstihälytyksellä kun lähetinyksikkö kaipaa paristovaihtoa. Lähetinyksikössä on valittavissa kolme eri lähetysasetusta: Harvemmin kulutustietoja lähettäessä paristot kestävät pidempään. Toki tällöin näyttöpäätteessä näkyvä kulutustieto päivittyy harvemmin.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)