muutto suoritettu

Tähän aikaan juhannusaattona toiset virittelevät kokkoa sytytyskuntoon ja naatiskelevat keskikesän lämmöstä (tai sateesta). Toiset taas nysvää kotona tietokoneen ääressä ja kattoo sivusilmällä futista. EM-futisottelu Kroatia-Turkki ohessa siirretään remonttireiska -blogia uuteen osoitteeseen.

Osoitteenmuutosilmoitus on nyt tehty, joten tästä eteenpäin remonttireiska on täällä – ainakin toistaiseksi. Muuton yhteydessä siirrettiin 900(!!!) erillistä kirjoitusta, seitsemän sivua ja 51 kategoriaa / avainsanaa tms.

Toivotaan, että muutos on teille mieleinen – ainakin kommentointiosasto pysyy siistimpänä (no tästä pillerikaupalla elantonsa saavat eivät tietenkään ole mielissään).

Muuton aikana sattuu ja tapahtuu, joten siellä sun täällä saattaa olla jotain vikaa tai muuta hassua, ellei jopa huvittavaa. Korjataan matkan varrella, ainakin ne mitkä huomataan. Apu savootassa kaivataan, joten antakaa palautetta, jos huomaatte oleellisia virheitä tai puutteita…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “muutto suoritettu

  1. Pingback: linkupdate

Kommentointi suljettu.