Ei jäädy munat vaikka pakkasta pukkaa

Näillä pakkasilla riittää kanalassakin lämmitettävää. Meidän matalalämpöpaneeli on toistaiseksi toiminut hyvin ja lämpöä riittänyt. Esimerkiksi tänään ulkona ollut pakkasta välilä -21.5 ja -13 astetta. Kanalassa lämpötila on pysynyt ohjelmoidussa haarukassa 3.4 – 1.7 astetta.

kanala_lampotila_20180301

kuvassa kanalan lämpötilaa, viimeiset 24h

Tämän talven automaatioasetuksissa ollut, että kanalan lämpöpaneeli kytkeytyy päälle aina kun kanalan lämpötila on 2.6 asetetta tai vähemmän. Ja vastaavasti lämmityspaneeli kytkeytyy pois kun lämpötila on 2.8 asetetta tai enemmän.

Lue lisää aiheesta:

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 02.08.2021.