Kanalan lämmitys

Kanalan lämmitys kytkettiin käyttöön eilen – kuten eilen kirjoitinkin jo. Viime yönä sitten heti automatiikka joutui testiin. Lokin mukaan homma toiminut juuri niin kuin pitikin. Päälle klo 04:10 aamuyöllä ja pois päältä klo 07:10.

kanala lammitys 	pois päältä 	tänään @ 07:10	system 	
kanala lammitys 	päälle 	tänään @ 04:10	system

Kanalan lämpömittarin käppyröistä selviää tarkemmin yön lämpötila-arvot kanalassa. Kello 04:10 kanalan lämpötila on pudonnut alle viiden asteen, jolloin sääntöjen mukaan lämmitys (matalalämpöpaneeli alk  600) käynnistynyt. Edelleen sääntöjen mukaan seitsemässä asteessa lämmitys on sammunut. Lämpötila noussut vielä sammuttamisen jälkeenkin, joten ilmeisesti lämmitin sen verran lämmin ja lämmittää vielä sammumisen jälkeen.

temperature-kanala

Nyt kun logiikka on testattu toimivaksi voidaan säätää raja-arvoja. Lämmitys päälle kun kanalan lämpötila pienempi tai yhtä suuri kuin 4.5 astetta ja vastaavasti lämmitys pois päältä kun kanala lämpötila suurempi tai yhtä suuri kuin 5.5 astetta.

kanala-lammitys-aktivoinnit

Lue lisää: Automatiikasta huolehtii Tellstick Duo

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 3 krt)

11 kommenttia kirjoitukseen “Kanalan lämmitys

 1. Arto
  19.01.2015 klo 12:06

  Hei, kiinnostaisi tietää vähän enemmän miten tuo teidän automatiikka toimii? Mitä siihen tarvitaan ja millaiset ovat kustannukset automatiikalle?

  • Tomi
   22.11.2015 klo 13:42

   No niin. Nyt löytyy tarkempaa kuvausta meidän automatiikasta. Sivulla: Telldus ja HA

 2. Tomi
  23.01.2015 klo 09:01

  Koetetaan saada aikaan vähän tarkempi kuvaus miten olemme toteuttaneet tuon varsin “yksinkertaisen” valvonnan.

Kommentointi suljettu.