Kuitukankaasta tehty lietepussi testiin

Remonttireiska sai tammikuussa testiin PS Luoman tekemiä omia Wehoputs -lietepusseja. Heidän nettisivuilla sanotaan niistä seuraavaa:

Edullisia kuitukankaasta valmistettuja lietepusseja. Lietepussit soveltuvat esimerkiksi käytettäväksi panospuhdistamoissa (WehoPuts) ylijäämälietteen keräykseen. Pussien mukana ei toimiteta nostoverkkoa, mutta nämä ovat hieman alkuperäisiä pidempiä, mikä helpottaa huomattavasti lietepussin nostamista ja kantamista.

Hyvä ja edullinen vaihtoehto etenkin, jos pidät lietepussin vaihtoväliä lyhyempänä.


wehoputs lietetyhjennys 19.8.2017

Remonttireiskalla Wehoputs toimii edelleen yleisesti ottaen ihan hyvin eikä suurempia aiheita valittamiselle ole. Mutta lietepussien kova hinta jaksaa vuosienkin jälkeen ihmetyttää ja raivostuttaa. Siis aina etenkin kun uusien lietepussien hankinta-aika käsillä.

Niin ja Remonttireiska -sivustolle tulleiden palautteiden perusteella lietepussien hinta sieppaa myös monia muita Wehoputs -käyttäjää. Tähän epäkohtaan tai tästä epäkohdasta syntynyt ilmeisesti myös PS Luoman ajatus omista edullisemmista lietepusseista.

Wehoputs -valmistajan maatuva lietepussisetti maksaa 60-90 euron välillä riippuen kaupasta. Setti sisältää viisi lietepussia ja verkkopussia, jolloin yhden pussin hinnaksi tullee 12-18 euroa kappale. PS Luoma myy kuitukankaasta tehtyjä lietepusseja esim 4kpl paketissa hintaan 27,90€, jolloin yhden pussin hinnaksi tulee 7 euroa. PS Luomalla ei pakettiin kuulu valmistajan paketissa olevaa verkkopussia. PS Luoman pussit eivät ole maatuvia, mutta pussit voidaan kuitenkin hävittää sekajätteen mukana.

Wehoputsin lietepussin tyhjennysväli riippuu käytöstä ja lienee jossain 1,5kk – 6kk välillä. Karkeasti laskien lietepussien hintaero tässä kohdassa noin seitsemän euroa. Eli jos vaihdat lietepussia usein (et jaksa täysinäistä pussia nostaa yms) niin hinta korostuu. Kuusi pussia vuodessa eli 2kk välein tehtävä tyhjennys niin hintaero karkeasti laskien sellaiset 42 euroa vuodessa. Jos vaihdat harvemmin, esim. 4kk välein niin hintaero noin 21 euroa vuodessa.

Remonttireiska testaa ilolla ja toivoo, että tulevaisuudessa Wehoputs -lietepussimarkkinat ovat edes vähän enemmän kilpailtuja ja hinnat realistisempia. PS Luoma tarjoaa tässä kohtaa auttavaa kättä monelle Wehoputs -käyttäjille omilla pusseillaan – huokeampi hinnoittelu miellyttää varmasti monia.

Kerromme kokemuksista lisää kun pääsemme testaamaan pusseja. Seuraava lietetyhjennys ehkä tuossa maalis- huhtikuussa, joten PYSYKÄÄHÄN KANAVALLA ja seuratkaahan sivustoamme.

 

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

4 kommenttia kirjoitukseen “Kuitukankaasta tehty lietepussi testiin

 1. 07.03.2018 klo 10:19

  Moi,

  Testilabraan saatiin nyt myös maatuva pussi, joten tulevaisuudessa mahdollisesti saadaan myös niitä myyntiin, jos kokeilu onnistuu positiivisesti.

  t. Pekka / PS Luoma

  • Tomi
   07.03.2018 klo 14:33

   Hienoa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 06.03.2023.