28. Wehoputs lietetyhjennys

Saimme alkuvuodesta kuitukankaasta tehtyjä lietepusseja testiin, kuten ehkä jotkut ahkerimmat Wehoputs -sivujemme lukijat muistavat. No, kesäkuussa laitoimme ensimmäisen kuitukankaan testiin ja nyt viikonloppuna oli sitten tyhjennyksen aika. Eli edellisestä tyhjennyksestä ehti vierähtää neljä kuukautta, kaksi viikkoa ja yksi päivä.

Pussi oli aivan täynnä – ja ilmeisesti juuri ennen tyhjennystä oli pumpattu vielä viimeiset liejut säkkiin kuten kuvasta (yllä) näkee.

Tämä nyt testattu kuitukankaasta tehty pussihan ei maadu, joten pussi piti tyhjentää ja itse pussi laittaa sekajätteisiin. Pussi muuten hajosi tyhjentäessä, joten siltä osin ainakin todettava, ettei pussia ei voi kertaa enempää käyttää – eikä näin varmasti ole ajateltukaan.

Tyhjennyksen jälkeen laitoin toisen kuitukankaisen “testipussin” käyttöön – seuraavassa tyhjennyksessä nähdään miten sen kanssa mennyt.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 23 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 09.04.2022.