Viking V00 Weather Station

Menneet pari talvea ollaan seurattu kanalan lämpötilaa Viking V00 Weather Station -lämpömittarilla. Tällä viikolla lähetin sanoi sopimuksen irti ja niinpä piti tilata uusi lähetin, jota nyt odotellaan.

Meillä on kanala sen verran kaukana useamman seinän takana, että meidän muiden ulkolämpömittarien signaali ei ole kantanut Telldus -laitteelle asti. Mutta tämän Viking -mittarin signaali kantaa ja kaukaa.

Yritin etsiä samanlaista jostain verkkokaupasta tms. mutta en löytänyt. Nyt tilattu sitten korvaavaksi tuotteeksi Tellstick-yhteensopiva langaton lämpömittari ja toivotaan, että kantama riitävä – lupaahan laitteen tiedot kantamaksi peräti 80 m esteettömissä olosuhteissa.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Viking V00 Weather Station

Kommentointi suljettu.