Tellstick-yhteensopiva langaton lämpömittari

Posti toi perjantaina kaksi kappaletta uusia Tellstick-yhteensopivia langattomia lämpömittareita. Myyntisivusto lupaa mittareista paljon:

Näytöllinen lämpömittari, joka lähettää lukemat tarvittaessa langattomasti Tellstick-vastaanottimeen. Langaton lämpömittari, joka lämpötilan näyttämisen lisäksi voit lähettää lukemat myös Tellstick Net- ja Duo-järjestelmiin. Taajuus 433 MHz. Kantama 80m esteettömissä olosuhteissa. Toimii kahdella AA-paristolla.

Mutta ainakin viikonlopun ensimmäisissä testeissä piti pettyä. Langaton lähettäminen ei onnistu meidän kanalasta asti, josta vanha Viking V00 Weather Station -lähetin toimitti ja tuotti lämpötiladataa viimeiset pari vuotta. Matkaa kanalaan ehkä sellaiset 20 metriä ja välissä useampi seinä.

Etsintä jatkuu ja ehkä parempi (voimakkaampi) lähetin vielä löytyy…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Tellstick-yhteensopiva langaton lämpömittari

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 21.08.2020.