Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Toistuva siirtohälytys
Guest
Toistuva siirtohälytys
on: 12.11.2018 22:09

2009 mallin wehoputs 5 tekee jatkuvasti siirtohälytyksen.

Pumppu toimii aina testattu. Vippakytkin mitattu / testattu yleismittarilla ja vaikuttaisi toimivan normaalisti. Logiikka uudempaa mallia.

Voiko rele kenkkuilla?

Logiikkaa ei ole nollattu, onko tässä uudemmassa patteria?

Jos kuittaa toimii vähän aikaa, vaikka seuraavaan päivään.

Viimeksi irroitin vipan liittimen ja laitoin takaisin paikalleen niin alkoi toimia ja seuraavana päivänä vilkkuu taas. Liitin putsattu ja kaikki ruuvit tiukattu.


Muutoin toiminut hyvin, tyhjennyspumppu uusittu kahvan katkettua. Ketju josta roikkuu kulutti muovin rikki 10v aikana ja pumppu tippui johdon varaan repäisten sen irti pumpun sisältä.

Kompura hankittu Berneriltä edullisesti ( toimin lvi alalla).

Vinkkejä vianhakuun kiitos jo etukäteen.


Tomi
Administrator
Posts: 30
Re: Toistuva siirtohälytys
on: 14.11.2018 10:10

Jos siirtopumppu toimii ok – esim testaamalla pumppua syöttämällä siihen suoraan sähköä niin sitten itse lähtisin testaaman toimiiko pintavipa. Ja jos sekin näyttäisi toimivan niin sitten epäilisin logiikkaa…


Minulla on muutama ongelma ratkennut logiikan nollauksella, ehkä sitäkin kannattaisi koettaa ja katsoa minkälainen vaikutus ongelmaan.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.007 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 50 krt)