Kenttä huippukunnossa, helmikuussa

18.2.2020

Harvoin talvella ratsastuskentät ovat yhtä hyvässä kunnossa kuin meillä nyt. Vaikka on satanut (vettä) runsaasti niin kenttä on aikas priimaa. Alla kuvaa ratsastuskentästä helmikuussa 2020 ja viime kesältä seitsemän kuukautta aikaisemmin heinäkuussa 2019. Ihan äkkiä kuvista ei uskoisi kumpi kuvista otettu talvella 2020 :)

18.7.2019

Kuvaa alla vielä tiistailta 18.2.2020 kun työstin ja pistin kenttää “huollon” merkeissä kuntoon. Ja kuten kuvista näkee on meidän kenttä kyllä erinomaisessa kunnossa vuodenaikaan nähden. Toinen alla olevista kuvista otettu heinäkuussa ja toinen nyt helmikuussa. Kumpi on kumpi?

Ratsastuskenttämme lanaus hoidetaan tee-se-itse -lanalla, jonka tein kesällä 2008. Voit lukea ratsastuskentästämme ja sen vaiheista lisää sivulla ratsastuskenttä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)