lana

ratsastuskentälle lanaRatsastuskentän lanaamiseen ja “äestämiseen” meillä on nyt tehtynä tyylikäs työkalu. Hitsaaminen ei ollut ennen minulle tuttua, mutta nyt se on nähty ja koettu.

Lanamme koostuu parista navettaritilästä, jotka hitsattiin yhteen. Tuotoksen toiseen reunaan hitsattiin kasa “piikkejä” tasaisin välimatkoin (n. 7-10cm). Piikkeinä käytettiin perustuksen raudoituksesta yli jäänyttä 12mm rautakankee.. “Äestyspiikkien” pituudeksi tuli leikatessa noin 7-10 cm. Maahan (hiekkaan) ne uppooaa siis jotain luokkaa 4-7 cm.

Tämä tuotos valmistui jo tovi sitten (oliskohan ollut kesäkuun alku?) ja kerran sitä on tyypätty kentällä – jälki oli lopulta hyvä kunhan ensin löydettiin oikea pituus lanaa vetävälle köydelle, oikea lanausvauhti ja oikea lisäpaino.

Tuossa noita ritilöitä vielä muutamat, josko vaikka innostuu sarjatuotantoa pystyttämään ;)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “lana

Kommentointi suljettu.