Tallin/talon purkuputkiremontti päätökseen

Saatiin eilen meidän tallin putkiremontti pääosin päätökseen (no pieniä juttuja pitää vielä tehdä – kuten tarkistuskaivon katkaisu oikeaan mittaan). Projetki alkoi jo 21.toukokuuta yhden sillan purulla, mutta pääsi oikeastaan kunnolla vasta vauhtiin 31. toukokuuta, joten ansiotyön ohessa tehtynä tämä projekti kesti kalenterista katsoen liki puolitoista kuukautta.

No, mutta putket ovat nyt maassa ja vesi kulkee (toivottavasti myös jatkossa). Viimeisenä vaiheena oli vanhan puusillan purku ja salaojien päättäminen.

Avantin trukkipiikeillä jo lahoamisen aloittanut puusilta oli helppo poistaa.

Purkamisen jälkeen päästiinkin itse asiaan: Salaojasoraa, salaojaputket, kangasta ja täyttö.

Siinä se, suht’ valmiina. Tuolla kulkee nyt sitten tallin viemäriputki, tallin sadevesiputki, talon sadevedet, talon wehoputs -purkuputki, sähköjohtoa ja lisäksi vielä vesiputkea, jos joskus saisi kytkettyä veden syötön pihamaalle kesäkausiksi.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “Tallin/talon purkuputkiremontti päätökseen

  1. 12.01.2021 klo 14:48

    Kaikenlaista putkityötä sitä pääsee maalla tekemään. Meillä ihan tavan putkiremontti luultavasti edessä. Onko sinulla muuten kokemusta putkikameroista ja niiden käytöstä? Olen koittanut etsiä tietoa, kun putkiston kunto pitäisi saada selville.

  2. 12.01.2021 klo 14:50

    Hienoa, että putkiremontti on saatu päätökseen, se on nimittäin aika iso urakka! Meillä taitaa olla omalla tallilla vasta moinen edessä. Tosin vielä odotellaan sitä, että katsotaan putkistokameralla mikä on nykyisten putkien kunto ja kuinka kiireellinen remontin tarve on.

  3. 07.06.2021 klo 13:47

    Voin kuvitella, että hevostallin putkiremontissa riittää työtä. Joutuiko tallissa paljon purkutöitä tekemään? Meidän olisi täällä Kouvolassa tarkoitus suorittaa putkistojen huolto meidän hallilla. Halli toimii osaksi varastona mutta myös toinen puoli on varattu autojen ja muiden ajoneuvojen huoltamiseen. Toivottavasti pienellä työllä selvitään eikä tarvitse purkaa mitään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 16.06.2027.