Putkipuuhastelut vauhtiin

Viime torstaina päästiin kunnolla vauhtiin tämän kesän isoimman projektin osalta. Taustalla on tuo hevostallin kentän ojan täyttyminen vedestä/jäällä kevättalvella, jolloin Wehoputs -puhdistamon tyhjennys muodostuu ongelmaksi. Näistä ongelmista lisää voit lukea aiheella Wehoputs.

Wehoputs -purkuputken jatkamisen ohessa korjataan tallin viemärin purku isompaan ojaan ja myös tallin sadevedet ohjataan pihalta sadevesikaivon kautta purkuojaan. Kuvassa alla oikealla Wehoputs -purkuputki, vieressä talon sadeveden ja salaojan purkuputki ja vasemmassa laidassa tallin viemärin purkuputki.

Alla tyylikästä putkityötä. Wehoputs, eli talon viemäri, ohjataan omalla putkella isoon ojaan.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Putkipuuhastelut vauhtiin

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 05.11.2021.