Vedenkulutuksessa uusi ennätyslukema

top10Mennyt kesäkuu 2018 oli meidän tilalla vedenkulutuksen suhteen ennätyksellinen. Kesäkuussa vesimittarin mukaan kulutus oli 26,1 kuutiota – päivää kohden 870 litraa. Vastaavaan kulutukseen ei vielä kertaakaan olla päästy mittaushistorian aikana.

Lukema on entistä kovempi, kun todetaan, että palju/kylpyhulju (1,2 kuutiota) täytettiin tänä vuonna kesäkuussa vain kertaalleen. Iso osa vedestä taisikin valua talon puutarhaletkusta puutarhaan ennätyskuivan touko- ja kesäkuun takia sekä tietysti hevoslaitumelle hevosten juomavedeksi.

Jaa että miksi vettä sitten puutarhaan: Syy puutarhaan valutetulle vedelle oli juurikin mainittu sateettomuus sekä heinäkuun 1. päivä järjestetty Avoimet Puuhtarhat -tapahtuma, jota myös Mintun puutarhassa vietettiin.

Aiempi vedenkulutus -ennätys oli kesäkuulta 2013, jolloin vettä kului lähes yhtä paljon; 25,5 kuutiota – päivää kohden 823 litraa. Lue lisää meidän veden (ja sähkönkulutuksesta) sille erikseen pyhitetyltä sivulta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Vedenkulutuksessa uusi ennätyslukema

Kommentointi suljettu.