WehoPuts-saostuskemikaalin lisääminen

Lisäsin tänään 20 litraa Wehoputs -saostuskemikaalia meidän Wehoputs -puhdistamoon. Hinta oli 69 eur/20 litraa nettitilauksena. Säiliö oli muuten viimeistä pisaraa myöden tyhjä. Edellinen täyttö oli 10.12.2014, joten oltiin tällä kertaa pahasti myöhässä…

Saostuskemikaalin kulutus ja riittävyys riippuu jäteveden määrästä. Olen joskus aiemmin laskenut, että meillä kuluu saostuskemikaalia noin 10 litraa kahdeksassa kuukaudessa – eli tämä 20 litraa kuluisi 16 kuukaudessa…

Pakko loppuun vielä kehua nettiostosta – tilattiin sunnuntaina netistä taloon.comista ja toimitus oli pihalle tiistaina. Kaksi pakettia lietepussipaketteja ja saostuskemikaalia ilman postikuluja pihalle toimitettuna.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 5 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 06.12.2021.