Osakesalkku 5kk vanha

Siitä on nyt sitten noin viisi kuukautta aikaa kun remonttireiskan testisalkku avattiin. Menneen viiden kuukauden aikana talletuksia(sijoituksia, ostoja) on tehty kaksitoista kertaa säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin.

Rahat ovat kahdessa korissa:

Superfonden Sverige
Superrahasto Suomi

Tänään tarkasteltaessa molemmat korit plussalla ja vieläpä melkein yhtä paljon. Sverige tuotto% 5.76 prosenttia ja Suomi tuotto% vastaavasti 5.77 prosenttia. HUOM! Tuotto-% ilmaisee tässä hankintaerän markkina-arvon ja hankinta-arvon välisen erotuksen prosentteina.

Lue myös Osakesalkku 4kk vanha.

HUOM! Nyt se on täällä. Täysin kuluton rahasto. Nordnet Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen, aivan uusi ja täysin kuluton indeksirahasto. Rahasto seuraa OMXH25-indeksiä, eli Helsingin pörssin 25 vaihdetuimman osakkeen kehitystä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Osakesalkku 5kk vanha

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 15.06.2020.