Osakesalkku 4kk vanha

Siitä on nyt sitten reilu neljä kuukautta aikaa kun remonttireiskan testisalkku avattiin. Menneen neljän kuukauden aikana talletuksia(sijoituksia, ostoja) on tehty yhdeksän kertaa säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin.

Rahat ovat kahdessa korissa:

Superfonden Sverige
Superrahasto Suomi

Tänään tarkasteltaessa molemmat korit plussalla. Sverige tuotto% 6.8 prosenttia ja Suomi tuotto% vastaavasti 4.74 prosenttia. HUOM! Tuotto-% ilmaisee tässä hankintaerän markkina-arvon ja hankinta-arvon välisen erotuksen prosentteina.

Euromääräisesti ollaan tällä hetkellä aika kivasti plussalla.

HUOM! Nyt se on täällä. Täysin kuluton rahasto. Nordnet Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen, aivan uusi ja täysin kuluton indeksirahasto. Rahasto seuraa OMXH25-indeksiä, eli Helsingin pörssin 25 vaihdetuimman osakkeen kehitystä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Osakesalkku 4kk vanha

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 16.05.2020.