Wehoputs purkuoja jäässä

Meillä on taas samanlaisia ongelmia kuin talvella 2014. Poistoputki – tai oikeastaan purkuoja jäässä (niin täynnä vettä, että se ei enää pääse minnekään). Silloin pari vuotta sitten sulattelin poistoputkea Avantin kanssa ja sen jälkeen asennettiin sulanapitokaapeli poistoputkeen.

No, nyt putki kyllä pysyy auki, mutta oja, jonne Wehoputs tyhjentää vedet on niin täynnä, että vesi valuu takaisin laitteeseen.

Eilen pumppasin erillisellä uppopumpulla Wehoputsin liki tyhjäksi toiseen ojaan. Tänään koetin tyhjentää ojaa, jonne purku tehdään – ensi kesänä pitää tehdä ratsastuskentälle vievän “tien” rumpuputkiremontti: Ojaa syvemmäksi ja rumpuputki isommaksi tjsp.

Oli sopivan lämmintä – jää sai kyytiä Avant kaivurin käsittelyssä.

Suomenhevonen ihmetteli isännän outoa käyttäytymistä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs purkuoja jäässä

Kommentointi suljettu.