Videokuvaa makuuhuoneesta?

Eilen sitä sai taas puristella päätä oikein urakalla. Ihmiset ovat joissakin asioissa aika sinisilmäisiä. Tai no, suomalaiset ovat aika valveutuneita jos on eilen julkisuuteen noussutta listaa uskominen – vain 72 “suojaamatonta” nettikameraa löytyi meiltä. Ruotsistakin löytyi sentään 272 kpl ja Tanskasta 599. Kärkipaikkaa “suojaamattomissa” videokameroissa pitää – yllätys yllätys – Yhdysvallat. Tai ei se taida kenellekään yllätys olla ottaen huomioon väeston määrän ja no en sano enempää…

Ensinnäkin ihmetyttää se, miksi ihmiset jakavat videokuvaansa kotoa internettiin. Mutta isosti ihmetyttää se, että miksi sitä ei sitten edes yritetä suojata / salata jos haluaa kuvaa jakaa…

Lue lisää:

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Videokuvaa makuuhuoneesta?

Kommentointi suljettu.