Wehoputsin sakkapumppu tukossa

Olen jo muutaman viikon ihmetellyt, miksi wehoputsimme lietepussi täyttyy normaalia paljon hitaammin. Eilen päätin tutkia asiaa enemmän. Epäilin, että sakkapumppu ei toimisi eikä pumppaa tyhjennyssäkkiin tavaraa.

Epäilykseni osoittautui oikeaksi. Pumppu kyllä pyöri ja toimi, mutta tyhjennyssäkkiin ei tullut mitään. Joko pumppu tai putki siis tukossa. Ei muuta kuin työkalut esiin ja pumppu auki. En havainnut mitään isoa tai merkittävää tukosta – pumppu sekä putken alkupää (pumpun päässä) oli vain täynnä sakkaa. Puhdistuksen jälkeen testaus ja taas toimii.

Vinkkinä kaikille Wehoputs -omistajille: Testatkaa sakkapumpun toiminta, jos tuntuu ja näyttää siltä, että sakkasäkki/lietepussi täyttyy normaalia hitaammin. Sakkapumpun (pistoke 4) sähkönsyötön voi kytkeä testimielessä pistokkeeseen 6 (lämmitin) ja katsoa käynnistyykö pumppu ja pumppaako se sakkaa tyhjennyssäkkiin.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Wehoputsin sakkapumppu tukossa

Kommentointi suljettu.