Wehoputs: Kemikaalihälytys!

Vasta sain koneen huollettua ja tänään sitten jo huomasin lampun sammuneen. Pelkäsin jo pahinta, mutta ei sentään – laite hälytti: Kemikaalihälytys. Täytynee ostaa ja lisätä. Olin laskeskellut ja tiedostanut, että kohta se (lisääminen) olisi edessä:

Saostuskemikaalin kulutus ja riittävyys riippuu jäteveden määrästä, mutta laskelmieni mukaan meillä kuluu saostuskemikaalia noin 10 l/8 kk. Edelliset täytöt huomioiden seuraavaan saostuskemikaalin lisäämiseen aikaa: 1 kuukausi, 2 viikkoa, 6 päivää [1.12.2010]

Ei ihan osunut arvio kohdilleen, mutta liki kuitenkin.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Wehoputs: Kemikaalihälytys!

  1. 13.10.2010 klo 11:07

    Lisätty eilen 12.10.2010 kaksi 10L pönikällistä kemikaalia…

Kommentointi suljettu.