Meillä maalataan, taas vaihteeksi

Ollaan vaihteeksi taas maalailtu – lasten vesiväritöiden lisäksi siis.

Nyt kohteena on yläkerran pari ovea ja kesken jäänyt katto. Tikkurilan panelikatto valkoinen oli maalattava maali. Ensimmäisen kerran kattoa yläkerrassa maalattiin joulukuun alkupuolella 2009. No, nyt olis tuo toinen puoli talon katosta valmis tämän käsittelyn jäljiltä.

Yläpuolella kuva vielä työstövaiheessa olevista ovista.

Alla kuvaa lasten “leikkialueesta”, jonka kattoon asennettiin AD-Luxista hankittu maltaita maksava Jasmina-päivänvalolamppu (2x36W). Ei ihan heti tuntunut väri (tai siis valo) sopivan tilaan, mutta täytyy nyt ihmetellä muutama päivä/viikko voiko tuon kanssa elää. Olisihan se kuitenkin hienoa jos lapsille ns. “normaalia” valoa saisi tarjottua kun tila muuten aika valoton/ikkunaton on.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Meillä maalataan, taas vaihteeksi

Kommentointi suljettu.