Kanalan seinän, katon ja perustuksen rakennekuva

Kuten ollaan joskus kirjoiteltu sitä emäntä haluaa pihalle kanoja.

Nykyiseen tallirakennuksen pihavarastoa pitäisi korjata – tai oikeammin siihen kannattanee rakentaa kokonaan uusi. Rakennelman pohjapiirustukset ovat vasta ajatuksissa, niin ja onpa pari versiota piirretty ruutupaperille.  Rakenne- tai julkisivukuvia en tee. Mutta ajattelin käyttää härskisti hyväksi jo olemassa olevia rakennekuvia – netistä niitä löytyy.

Tässä yksi varteenotettava vaihtoehto seinäratkaisuksi (siis siihen osaan, jossa lämmin tila/kanala). Siinähän se kaikki on valmiiksi pureskeltuna. Vesikatto, tuuletus, lämpöeristys jne… Tuo mallikuva on E-P:n Elementtirakenne Oy:n tallirakennuksen rakennekuva, mutta käyhän se mahdollisena seinäkuvana meidän projektissakin.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)