Leikkimökki valmis

Leikkimökkiä voidaan nyt pitää valmiina. Ainakin tällä erää – ehkä jatkossa, joskus myöhemmin kenties, viritellään lisää, mutta nyt mennään tällä.

Urakka alkoi joskus huhtikuun puolivälissä suunnittelulla ja pikku hiljaa tunteella nuoremman isännän kanssa mökkiä naulattiin kasaan. Välillä naulan verran, välillä vähän enemmän.

Tulipa muuten vähän nostalgiaakin tähän projektiin. Leikkimökin harjakorkeuteen asennettiin pari vajasta löytynyttä puukalikkaa, jotka on purkuvaiheessa purettu asuintalosta. Ko. palikat (ks. iso kuva) oli joskus ovien ja ikkunoiden listojen “kulmissa”. Toimi ehkä silloin, mutta talorempan edistyessä saivat siirtyä odottamaan takassa polttoa…

Leikkimökistä tulee kattava juttu kuvin (enemmän ja parempia toivoo sopia) myöhemmin. Yritetään kuvata rakennusvaiheet “jokamiesohjein” eli mitä tehtiin missäkin vaiheessa. Niin ja kerrotaan mitä leikkimökki terasseineen kustansi. Mutta palataan siihen jahka saadaan artikkeli julkaisukuntoon.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)