Leikkimökin piirustukset

Sitä on tässä viime ajat selailtu nettiä ja esitteitä leikkimökkejä silmällä pitäen. Pikku hiljaa meillä alkaa olla selkeä kuva siitä millainen “leikkimökki” meidän pihaan tulee.

Alunperin piti hommata joku valmiiksi naputeltu ratkaisu, mutta meidän mielestä sellainen ei ole meille koskaan tuntunut sopivalta hinnaltaan saati sitten tontille [ehkä joku hirsitaloratkaisu toimisi, mutta ne liikkuukin sitten jo toisissa hinnoissa]. Viime kesänä sattumalta silmiin osui suomela.fi:n artikkeli leikkimökin ja hiekkalaatikon yhdistelmästä ja siitä se ajatus sitten lähti…

Alla kuvaa pöydältä, jossa on viime päivinä lojunut erilaisia tee-se-itse -ohjeita leikkimökeistä. Mikään näistä ei kuitenkaan kelvannut meille sellaisenaan vaan piti hahmotella tulevaa itse.

Alla kuvaa ja hahmotelmaa meidän pihalle tulevasta leikkimökki-hiekkalaatikko -kompleksista. Siihen tulee pikkuinen “talo”, jossa pari ikkuna-aukkoa ja ovi (ovat siis avonaisia eikä haluta lasia/ovea). Talon edessä saman kokoinen katettu terassi ja talon vieressä koko leveydeltä hiekkalaatikko. Saa nähdä onko tuo valmiina lähelläkään tätä nyt ajateltua. Ja hintatasoltaan tästä saattaa tulla hyvinkin saman luokan laitos kun mitä ns. valmiiksi kootut/tehdyt leikkimökit olisivat.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 9 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “Leikkimökin piirustukset

Kommentointi suljettu.