linkkejä leikkimökkeihin

Katselin Touhulan leikkimökkiprojektia ja “siitä se ajatus sitten lähti”, kuten eräässä maalimerkkimainoksessa sanotaan. Minulla ko. urakka lienee edessä parin vuoden päästä kesällä. Nuoremmalle isännälle kenties kuitenkin täytyy tehdä mökin sijasta enempi “maja” -tyyppinen ratkaisu. Mutta mutta, kirjataan jo tässä vaiheessa aiheesta muutama ookoo -linkkivinkki muistiin. Tämä projekti kun täytyy toteuttaa vielä ;)

  • Lueskelin joskus Suomelasta mökki/hiekkalaatikkoyhdistelmästä ja ajattelin silloin, että sellainen sopisi meille. Samassa kasassa monta elementtiä (vesi, hiekka, kiipeily, mökki), jotka ovat lapselle tärkeitä.
  • Edun sivuilta löytyy oikein rakennuspiirustukset ja ohjeet “vaativa tehtävä” puurakentamisesta, siis leikkimökistä.
  • Tee Itse -lehdessä kerrotaan kuinka tehdään kokoontaittuva leikkimökki. Varsin näppärä.
(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “linkkejä leikkimökkeihin

  1. 31.03.2009 klo 11:18

    Kirjataan nyt tähän vielä muistiin yksi uusi url:
    http://www.acon.fi

    Tuolla leikkikeskusten lisäksi mm. uima-altaita, pomppulinnaa, trampoliinia jne.

Kommentointi suljettu.