Seitsemäs Wehoputs lietetyhjennys

Tyhjensin eilen WehoPutsin lietteestä. Tyhjennysastia oli noin 2/3 -osaa täynnä ja tavara hyvin kiinteää ja helposti tyhjennettävissä. Maatuvaa materiaalia oleva pussukka repeytyi pohjasta lopussa – onneksi pussi oli jo kottikärryissä.

Eilen kyllä homma tuntui aavistuksen enemmän sähläämiseltä / likaiselta kuin aiemmin – liekö syynä ollut lämmin ilma ja vähäiset vaatteet tyhjennystä tehdessä. Lietekin tuntui aavistuksen enemmän “löysältä” kuin aiemmin, vai kuvittelinkohan vain nyt kun olen yrittänyt kiinnittää siihen huomiota?!?

Tyhjennyksen ainoat tarvittavat työvälineet ovat kuvassa (yllä) alakulmassa näkyvät kumikäsineet.

Alla muuten tämänkertainen tyhjennystavara. Määrä ei huimaa – etenkin kun tuossa on reilun neljän kuukauden aikaansannokset. Anyway, kompostoituva pussi hajosi (taas tällä kertaa) kuten joskus ennenkin on sattunut…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)