WehoPutsin ensimmäinen vuosihuolto

Pitäisi kai kirjoittaa jotain muistiin kun tänään meidän WehoPuts 5 -pienpuhdistamoon tehtiin ensimmäinen ns. vuosihuolto. Tai oikeastaan se oli ensimmäinen 2-vuotishuolto. WehoPutsin valmistajahan tarjoaa hienoa huoltosopimusta. Vaihtoehtoja on kaksi, joko vuosittain tehtävä huolto tai joka toinen vuosi tehtävä huolto.

Hinnoittelu on rakennettu niin hienosti, ettei se tarjoa kauheasti etua kumpaankaan suuntaan. Kahden vuoden “kulut” ovat molemmissa huoltosopimuksissa liki samat.Itse en ole toistaiseksi tässä laitteen huolto -asiassa puolesta enkä vastaan. Molemmissa kun on hyvät puolensa. Ehkä ajan kanssa käyttökokemuksien karttuessa osaan lausua painavampaa sanaa.

Yksi asia kuitenkin minua ihmetyttää ko. valmistajan/laitteen hinnastossa. Miten ihmeessä tuo kyseinen valmistajan lietepussipaketti voi olla niin arvokas? Siinä taitaa olla eniten ilmaa mitä tulee hinnaston tuotteisiin… Samaa ovat muutkin ihmetelleet!

ps. Kirjoitan ehkä tuonnempana tarkempaa kuvausta/näkemystä mitä huolto piti sisällään ja paljonko se maksoi (jahka laskun saan).

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “WehoPutsin ensimmäinen vuosihuolto

 1. LK
  27.01.2009 klo 08:30

  Hei, ymmärtääkseni hinnat ovat
  1 v. 225 e/v ja 2 v. 353 e/v. 1. vuosihuolto lähinnä tarkistuksia, joten hinta tuntuu kovalta. 2. v huoltoon sisältyy kompuraan vaihdettavat osat ja letkunvaihto kem.pumppuun. Molemmat hinnat sis. matkakulut.

 2. 27.01.2009 klo 18:22

  Puhut siis ilmeisesti tässä huoltosopimushinnoista – nehän on kiinteät hinnat ja sis. huollon matkakustannukset kuten sanoit. Oliko ilmoittamasi hinnat ihan tuoreita? 2009 hinnasto?

  Minulla on tiedossa seuraavat hinnat viime syksyltä:

  Määräaikaishuolto kerran vuodessa 197 eur ja määräaikaishuolto kahden vuoden välein 320 eur. Molemmat siis sisältää huollon matkakustannukset ja määräaikaishuoltotoimenpiteet. Niin ja nuo hinnat oli sis. alv 22%. Noiden päälle tullee mahdolliset varaosat, jotka laskutetaan erikseen hinnaston mukaan.

  Molempia huoltoja saa ymmärtääkseni tilata myös ilman huoltosopimusta – tällöin hinnoittelu minun käsityksen mukaan on tuntilaskutuksella (+tarvikkeista listahinnat normaalisti) sekä huollon matkakustannukset (kilometrit, matkatunnit) toteutuneen mukaan.

  Näin olen itse asian ymmärtänyt. Eli huoltosopimuksesta hyötyy kaukana huoltopisteestä sijaitsevat asiakkaat kun taas lähellä huoltoa voi päästä halvemmalla tilaamalla huolto aina tarvittaessa normaalina tuntityönä tms.

 3. LK
  27.01.2009 klo 21:08

  Näin on kyseessä ovat 1.2.2009 alkaen voimaan tulevat hinnat, jos ymmärsin saamani tiedon oikein.

  Todellakin hinnat sisältävät määräaikaishuoltoon kuuluvat tarkastus/puhdistustyöt ja 2. v huollossa + kalvot, suodatin sarja ja kemikaalianturin sisäletkun ja siis alv 22%.
  Nämä hinnat ovat siis huoltosopimushintoja.

  Hinnoittelusta ilman huoltosopimusta minulla ei ole mitään tietoa siitä, poikkeaako se noista hinnoista. Varmaan syytä selvittää, jotta tietää kumpi kannattaa valita.

Kommentointi suljettu.