site alkaa toimia niin kuin pitääkin

Sitä on nyt molemmin puolin juhannusta tuunattu remonttireiskan uusia haalareita edustuskuntoon ja sivusto näyttää pelittävän jo ihan kivasti.

Ikävä kyllä ei olla täällä keksitty rakenteellisesti toimivaa automaagista työkalua noiden “MovableType -sukuisten” sisäisten linkkien kääntämiseen nykyiseen formaattiin, joten iso osa sivuston kirjoituksissa vilistävistä “sisäisistä” linkeistä pointtaa edelleen nyt ja tulevaisuudessa vanhalla sivustolle – pahoittelut siitä. Positiivista sentään, että kaikki sisältö saatiin siirrettyä kokonaisuudessaan, vaikka haasteita oli enemmän kuin tarpeeksi rikkinäisten työkalujen takia…

Ilmoitelkaa kommenttiosastolla tai sähköpostilla jos löydätte sivustolta jotan rakenteellisesti ratkaisevia virheitä tai puutteita (kuten tuulisiteiden puuttumista, tukkiutuneita viemäreitä tms).

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)