kiilto saumasuoja

Meneeköhän mainonnan puolelle? No, siitä huolimatta: Ostin tänään Kiilto saumasuojaa kun sattui kaupassa silmään osumaan. Voisin sillä käsitellä ainakin tuon meidän “tuulikaapin” lattialaatoituksen saumoineen. Se kun joutuu varmasti jatkossa kovalle kurakoetukselle. Eikä aineesta liene haittaa myöskään pesuhuoneen, wc:n ja kodinhoitohuoneen lattioilla. Katsotaan, josko viikonloppuna suoriutuisi.

Ko. purkki, 0.5L, riittänee näihin komiasti – jos nyt on luottamista riittoisuusilmoituksiin.

Jepulis, niin tuotehan oli minulle uusi tuttavuus ja tämmöistä en ollut aiemmin edes ajatellut. Sattumalta sain vinkin moisesta turhakkeesta työkaveriltani. Eli kokeillaan, voisi sen yhdeksän euroa kai huonomminkin käyttää…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “kiilto saumasuoja

  1. 31.07.2009 klo 18:34

    Hm, hieman huvittavaa. Tänään pesin saunan ja pesuhuoneen.

    Ja kun kerran tuli kyykittyä ja puunattua ja kaapistakin löytyi valmiiksi jo vuonna 2007 ostettu saumasuoja niin levittelinpä sitäkin nyt sitten vihdoin pesuhuoneen lattialle. Se piti laittaa silloin heti laatoituksen yms jälkeen ennen käyttöönottoa mutta mutta jäi ja jäi…

Kommentointi suljettu.