huonekaluja keittiöön

Keittiö alkaa pikkuhiljaa näyttää kodilta. Eilen vierähti illalla tunti jos toinenkin kun keittiöön asennettiin keittiöverhot (mitä lie, bambua tms.) ja koottiin Kodin Ykkösestä puoleen hintaan hankittu tarjoiluvaunu. On kyllä ihan nätti vaikka hinnasta ei uskoisikaan ;)
(ts. sentään jotain tässä eurohössötyksessä saa vielä kohtuu edullisesti)

Illan toiseksi viimeinen rypistys oli elokuusta asti omaa paikkaansa odottaneen renginkaapin ripustaminen seinälle! Viimeinen rypistys jäi kesken – edellisen reiskan asentamista ruuveista pari ei irtoa sitten ilvelläkään ja sikaflexiäkin on tietysti käytetty siihen malliin, että äitiä tulee ikävä!


mitäköhän tälle keksii – pari ruuvia katkes ja sikaflexiä niin että irti ei lähde…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “huonekaluja keittiöön

  1. tomi
    04.01.2005 klo 07:28

    Sunnuntaina lisäsin tuskaa selässä, mutta onnistuin kuin onnistuinkin poistamaan vanhan mikroaaltouunin tason kakluunista.

    Jäljelle jäi vain muutama paskatahra ja iso kasa reikiä!

Kommentointi suljettu.