Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Kompura unohtui pakkosyötölle
Guest
Kompura unohtui pakkosyötölle
on: 21.01.2019 19:48

Eli olen unohtanut kompuran johdon huoltopistokkeeseen eli on ollut jonkun aikaa kokoajan käynnissä. Kuinkahan prosessit ovat pyörineet? Olen joutunut kalkitsemaan laitosta lietteen kiinteytymisen toivossa ja tässä onnistunut. Kalkkia lisätessä ilmastuksen pitää olla päällä ja jos ei ole niin pakkosyötöllä sitten ja siihen unohtunut. Mietin sellaista kun ennen kalkitsemista oli todella löysää lietettä ja pussi täynnä kuukaudessa. Nyt kun PH on noussut pussi puolillaan 5 kk jälkeen vaihdosta. Mutta kun kompressori on käynyt kokoajan niin pääseekö pussiin ylipäätään kertymään tavaraa kun eikös laskeutus tapahdu ennen pumppausta pussiin ja nyt ei laskeutusta ole tapahtunut kun kompressori on käynyt jatkuvasti. Onkohan liete oikeasti kiinteytynyt vai eikö sinne lietepussiin vaan ole mennyt mitään? Toivottavasti joku ymmärsi mitä haen takaa=)


Guest
Re: Kompura unohtui pakkosyötölle
on: 09.02.2020 15:38

Yhden talven oli kompura päällä kun oli jäänyt töpseli huoltomieheltä testauspistokkeeseen. Ei näyttänyt kovin hyvin puhdistavan.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.006 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 38 krt)