Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Lietepumpun letku tukossa
Guest
Lietepumpun letku tukossa
on: 02.01.2019 10:04

Säkki ei täyty. Koitin antaa lietepumpulle suoraa sähköä, ei alkanut pumppaamaan lietettä säkkiin. Epäilen että letku tukossa (sama ongelma oli 2018/4). Tällöin huoltomies kävi ja hoiti homman. Olisiko täällä tietoa miten itte saisi tukoksen selvitettyä?


Tomi
Administrator
Posts: 44
Re: Lietepumpun letku tukossa
on: 02.01.2019 10:59

Tarkista ensin pumppu, nosta ylös ja katso pyöriikö/pumppaako. Pumpussa useinmiten se tukos.


Letkua voisi koettaa ihan painepesurilla paineella vettä letkuun tai sitten jollain viemärivaijerilla rassaaa putken auki.


Guest
Re: Lietepumpun letku tukossa
on: 06.01.2020 18:57

Olen huomannut, että lietepumpun saa usein toimimaan pelkästään pienellä herkistelyllä eli käynnistää liittämällä pistoke useamman kerran X-rasiaan niin että lietettä alkaa tulla välittömästi yhdistämisen jälkeen.


-Jouni


Guest
Re: Lietepumpun letku tukossa
on: 14.04.2020 15:09

Olen työntänyt puoletuuman puutarhaletkun lieteletkun sisään noin metrin matkalle, vettä sisään kunnan verkkopaineella, niin aina on auennut helposti. Vesi on kuulunut virtaavan säiliöön kun kompura on ollut irtikytkettynä.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.008 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 66 krt)