montako pulloa?

Kukaan ei ole varmaan koskaan laskenut, mutta olisi kiva kuulla, montako olutpulloa tai jopa kossupulloa on vaadittu missäkin remontissa. Isot pojat kun on kertonut, ettei ole onnistunutta taloremonttia ilman olutta…

Me ei olla pulloja laskettu, mutta jo nyt niitä on mennyt tuhottomasti (vaikka toisinaan oluen menekistä on saanut erilaisen kuvan).

Minulle tuli mieleen – olutpullo kädessä tietenkin – kerätä kaikki korkit talteen, mutta ajatus tuli sen verran myöhäisessä vaiheessa, että oikeaa lukua ei enää meidän projektin osalta olisi saatu. Päätin siis olla tekemättä tätä empiiristä tutkimusta – mutta ehkä joku muu saa tästä vinkin ja tutkii asiaa ja kertoo tuloksista joskus kenties jopa minulle…

[itsekseni pohdiskelen: pitäisihän kaikki remontti- ja talkookaljat sisältyä myös projektin budjettiin, eikö?]

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

4 kommenttia kirjoitukseen “montako pulloa?

  1. 25.07.2006 klo 13:15

    Terassin rakentamisessa on mennyt karkean arvion mukaan kaksi kopallista, eikä terassi ole vielä edes valmis eli totuus lienee noin kolme kopallista.

  2. tomi
    25.07.2006 klo 21:44

    Hyvä tietää, minulla kun on suunnitteilla terassin teko ensi kesänä – pitänee varata siis riittävästi juomaa, ettei pääse kuivumaan.

    Toki juoman määrään vaikuttaa ennen kaikkea sää, mutta myös talkooväen määrä ;)

  3. Mikko
    26.07.2006 klo 09:35

    Toki kannataa muistaa että jotkut ihmiset sekoaa kun tarjolla on ilmaista juotavaa… Siinä voi tulla laatuvaihteluja. ;)

  4. Markku&Kristiina
    09.08.2006 klo 01:04

    Mitenkähän lienee hyväksyisikö verottaja “ölvit” kotitalousvähennyksen piiriin…=) Onhan se kuitenkin kovin kiinteä osa sitä että talkooporukka jaksaa pysyä työnteossa;)

Kommentointi suljettu.