Aurinkovoimalaa ja kilpailutusta

aurinkoPäätin kesäloman alkajaisiksi kilpailuttaa aurinkovoimaloita. Tuttavallisemmin aurinkopaneeleja talon katolle… Pyysin muutamalta yritykseltä tarjousta ja sitten täytin myös solle.fi -palvelun kilpailutuslomakkeen. No niitä tarjouksia minulle lopulta tuli 11 kpl. Ensimmäinen lomaviikko meni (osin jopa turhautuessa) vastatessa puheluihin ja aurinkopaneelitarjouksiin tutustuessa.

Viikon tehokurssin jälkeen todettava, että nyt sitä on tälläkin saralla aika paljon viisaampi ja osaan keskustella asiasta tukeutuen faktoihin ja tilastoihin.

Loppuun todettava, että onneksi kilpailutin – tarjontaa on paljon ja monenmoista yrittäjää. Tieto lisääntyi itselläni hurjasti ja väitän, että tänään tein hyvän ja oikean päätöksen kun lopullisen valinnan ja sopimuksen aurinkovoimalan toimittamisesta tein. Palaan tarjouksiin ja vaihtoehtoihin toisella postauksella. Ja kun päästään asennushommiin niin raportoin tarkasti ja riittävästi käyttöönotosta. Ja käyttöönoton jälkeenhän sitten lähdetään seuraamaan tuottoa ja raporttia sekä tilastoa siitä miten tuottaa ja millaisia tuotto-odotuksia toteutumisen puitteissa sijoitetulle pääomalle saadaan…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 24.12.2026.