Maalarilla tuli hommissa tauko

Tähän jäätiin eilen tiistaina illalla… Maalarille tuli pakollinen tauko hommiin; niin uutta ja erikoista tuo työn tekeminen, että nuoremman isännän käsi alkoi valittaa olostaan. Mutta eihän tuolla mihinkään kiirus ole valmiissa tallissa. Jatketaan kun keli ja käsi sallii.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Maalarilla tuli hommissa tauko

  1. 27.03.2023 klo 12:26

    Kiitos tästä mielenkiintoisesta postauksesta! Tulos näyttää toistaiseksi erittäin hyvältä. Olemme palkanneet maalarin, koska minulla ja miehelläni ei ole kokemusta julkisivun maalaamisesta. Odotan jo innolla lopputulosta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 25.03.2028.