Putkiremonttihommia, taas

Kesällä 2018 päätökseen saatu tallin/talon purkuputkiremonttia pääsin jatkamaan taas nyt kun Wehoputs -poistoputken sulatuskaapeli oli mennyt oikosulkuun viime talven pakkasissa, polttanut sähköjohtoja ja poistoputkea. Niinpä nyt maan sulattua ja kuivuttua piti kaivaa Avant ja kaivuri esille. Maata pois ja putket esiin…

Samalla tarkoitus putkien korjaamisen lisäksi asentaa kaivantoon maakaapelia ja viedä tuplapistorasia purkiputkien läheisyyteen tulevia sulatuskaapeleita varten. Lisäksi asennan yhden putken kaivantoon, johon tarkoitus kesäkausiksi vetää vesijohtoa laidunta varten.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 19.10.2025.