Wehoputs ulospumppaus ei lopu

resetoinnin jälkeen kaikki arvot nollautuvat

Eilen pihalla puuhatessa huomasin, että Wehoputsista kuuluu pitkään pumpun huminaa eikä se tunnu loppuvan. Avasin puhdistamon ja totesin, että tyhjennyspumppu päällä ja huutaa vaikka ei enää ylettynyt edes veteen. Logiikassa luki ‘ulospumppaus’.

Kaivoin vanhoja arkistoja ja huomasin, että viime kesänä oli sama tilanne. En saanut nytkään tyhjennuspumppua pois päältä muutoin kuin katkasemalla sähkönsyötön pumppuun. Tämän jälkeen nollasin laitteen logikan ohjeiden mukaan.

Logiikan resetointi:

 • paina i-näppäin pitkään
 • valitse system ja enter (kulmanuoli)
 • valitse (nuolta vasemmalle) Clear Mb &MI <enter>
 • are you sure? paina <enter>
 • sitten raksuttaa tovin ja palaa valikkoon

Resetoinin jälkeen Wehoputs aloitti ilmastuksen ja toiminta vaikutti normaalilta. Lisää Wehoputs ohjeita ja huolto-ohjeita sivulla Wehoputs huolto-ohjeet.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

4 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs ulospumppaus ei lopu

 1. kimmo kostiainen
  10.08.2017 klo 17:38

  tilasin e bayn kautta.kompuroita saa englannista 150 puntaa. puoltoista viikkoa kesti tulla täällä maksaa n 350 e. sama pätee pumppuihin ja muihin kikkeisiin. en huoltanut kompuraa kertaakaan ja kesti yli 8 vuotta. huolto mielestäni turhaa jos itse viitsii huuhdella pumput ja putsata ilmastin lautasen

 2. Aleksi
  17.04.2019 klo 15:35

  Moi!

  Täällä hälyytti tyhjennyshälytystä, ja syyksi ilmenikin pumpun kondensaattorin poksahdus. Hälytystä en saanut kuitattua, muuten kuin logiikan nollauksella. Prosessi alkoi jatkuvalla ilmastuksella, kuinkakohan kauan tämä vaihe kestää? Kompura on pärissyt tuolla nyt 8h.

Kommentointi suljettu.