Wehoputs ulospumppaus

Huomasin tänään juhannuksen aamukävelyllä, että meidän Wehoputsista kuuluu pumpun ääntä. Avatessa kannen huomasin, että tyhjennyspumppu pyörii ja logiikassa lukee “Ulospumppaus”. Eikä pumppu sammunut vaikka vesi ei enää ylettynyt pumppuun. En saanut ulospumppausta loppumaan mitenkään muuten kuin resetoimalla logiikan. Oletettavasti joko prosessisäiliön pinta-anturi on rikki tai logiikka sekaisin/jumissa.

Ennen resetointia on hyvä muistaa, että resetointi nollaa kaikki lukemat – eli ota tarvittaessa kompuratunnit ja prosessimäärät talteen.

Logiikan resetointi:

  • paina i-näppäin pitkään
  • valitse system ja enter (kulmanuoli)
  • valitse (nuolta vasemmalle) Clear MI &Mb <enter>
  • are you sure? paina <enter>
  • sitten raksuttaa tovin ja palaa valikkoon

Resetoinin jälkeen Wehoputs aloitti ilmastuksen ja toiminta vaikutti normaalilta. Alla videota resetoinnin jälkeen prosessisäiliöstä. Seuraavat pari päivää pitänee seurata laitetta ja sen toimintaa suurennuslasilla – etenkin seuraavaa tyhjennystä (ulospumppaus).

YouTube Preview Image
(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs ulospumppaus

Kommentointi suljettu.