Tipuja maailmaan, osa III

Kesän 2016 munien hautominen meillä aloitettiin 31. toukokuuta klo 20. “Laskettu aika” eli hautominen piti siis päättyä 21 päivän päästä tipujen kuoriutumiseen tiistaina 21. kesäkuuta 2016. Tällä kertaa hautomossa oli seitsemän (omia) Orpington -munaa.

Ensimmäinen tipu kuoriutui keskiviikkona 22.päivän päätteeksi noin klo 23.30. Jalkapallon EM-kisojen teemaan sopivasti nimettiin munat ja jännitettiin kisojen voittajaa. Voittajaksi kiri lopulta Espanja, kakkoseksi parikymmentä sekuntia hitaampana tuli Italia.

Kolmas vajaa kuusi tuntia kärkikaksikon perässä oli Kroatia ja neljäs Ranska. Viides CR7 eli Portugali. Kuudes Saksa ja jumbona kukas muu kuin Ruotsi.

Tällä kertaa onnistumisprosentti oli huikea 100%. Kaikki haudontakoneen seitsemän munaa siis kuoriutui ja tiput edelleen elossa ja voi hyvin.

Lue myös:

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Tipuja maailmaan, osa III

Kommentointi suljettu.