Ollaan kauniisti sanottuna jo petoksen rajamailla

Laajaa korjausrakentamista kannattavat asiantuntijat ohjaavat asunto-osakeyhtiöiden linjasaneeraussuunnitelmia ”ylimitoitettuihin” remontteihin.

Näiden alan ’asiantuntijoiden’ kommentit perustuvat oman edun tavoitteluun mahdollisimman kattavan remonttiliikevaihdon kautta ja maallikko-osakkailla ei ole mitään mahdollisuutta kyseenalaistaa heitä. Ollaan kauniisti sanottuna jo petoksen rajamailla.

Esimerkkinä pääkaupunkiseudulla sijaitseva taloyhtiö, jossa kommentit sanonut sijoittaja on osakkaana.

Taloyhtiössämme suuri isännöintitoimisto toi oman luottosuunnittelijansa ohi muun kilpailutuksen, eikä osakkaille tarjottu muita vaihtoehtoja kuin ylimitoitettu ja järjettömän hintainen linjasaneeraussuunnitelma, vaikka muut ratkaisut olisivat olleet teknisesti mahdollisia ja erittäin kustannustehokkaita.

Huikean kannattava bisnestä, sanoisin. Lue lisää Kauppalehdestä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)