Uuden asunnon kauppa – ostajan opas

kodinsahkolaitteetOsui silmiin hyödyllinen opas luettavaksi. Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisema opas uuden asunnon ostoon.

Haluamme myös liittona antaa oman panoksemme onnistuneeseen asuntokauppaan. Tästä syystä olemme laatineet tämän oppaan, josta ostajat ja asuntotuotannosta kiinnostuneet saavat tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista. Oppaan ensimmäinen painos julkaistiin vuonna 2003. Nyt käsillä oleva opas on toinen, asuntokauppalakiin vuonna 2006 voimaan tulleiden muutosten johdosta uudistettu painos. Opas on myös kotisivuillamme osoitteessa www.rakennusteollisuus.fi, mistä löytyy muutakin kuluttajia kiinnostavaa tietoa.

Uuden asunnon kauppa – ostajan opas [pdf -tiedosto]. Ja lue lisää vaikka lisää Rakennusteollisuuden -sivuilta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 21.07.2019.