Kanalaan pieni laajennus – kukoille!

Nyt kun viimein varmistunut, että toukokuun lopussa syntyneet tiput ovat kaikki kukkoja niin pitää rakentaa talvea varten lisää tiloja kukoille. Näyttää vähän siltä, että meidän kanala on muuttumassa kukkolaksi ja tunnetustihan kovin moni kukko ei viihdy samassa tilassa…

Neljästä syntyneestä kukosta on jo päätynyt pataan kaksi, mutta kahta viimeistä ei kuulemma saa ainakaan vielä lopettaa – siitä syntyisi maansuru, etenkin nuorimmalle isännälle, jolle Isabella on kovin rakas.

talvikanalaan pieni laajennus

No, nyt tehdään näille kahdelle kukolle pieni turvasatama nykyisen talvikanalan viereen ja toivotaan, että ensi kevään hautomatuloksena saadaan kukoille vihdoin kaveriksi kanoja…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Kanalaan pieni laajennus – kukoille!

Kommentointi suljettu.